.

.

juler Лабораториски Инструменти и Опрема Течност Течни Ракување Професионални 75/90/100/120/150mm Мерење Хартија 500 Листови/Пакет

juler Лабораториски Инструменти и Опрема Течност Течни Ракување Професионални 75/90/100/120/150mm Мерење Хартија 500 Листови/Пакет

DEN 600.00

Количина на стоки
Достапно

За повеќе информации, ве молиме видете ја опис на производот.Висок квалитет на материјалите.Еколошки и издржливи.Боја како што е прикажано на сликата.Пошта тип ќе го избере, ако имате прашање, contack мене.Име на производ : Мерење Paper Specification : 75/90/100/120/150mm Packing : 500 листови / bag Material : paper Detailed опис : Погоден за голем број на аналитички биланси, може да се користи за да тежат во прав и други работи.Трудот е мазна, не е лесно да се апсорбира влага, и лесно deliquescent предмети можат лесно да се апсорбираат водата.Таму ќе биде мал дел лево на послужавник да влијае на следната мерење, па тежат на хартија.На послужавник.Посебни лекови треба да се користат со beakers.Или се види стакло да тежат, целта е да се спречи отпорност на tray The пакетот вклучува : 3 пакети на мерење на хартија.

Карактеристики на понудата

75/90/100/120/150mm :
Packing:
500 sheets / bag
Material:
paper
Detailed description:
Suitable for a variety of analytical balances, can be used to weigh powder and other things. :
The paper is smooth, not easy to absorb moisture, and the easily deliquescent items are easy to absorb water. There will be a small part left on the tray to affect the next weighing, so weigh the paper. The tray. Special medicines should be used with beakers. Or a watch glass to weigh, the purpose is to prevent corrosion of the tray :
The package includes:
3 packs of weighing paper :

Слични понуди