.

.

Troemner 9080T 50lb Леано Железо Класа F Зафат-се Справи со Калибрација на Маса, може да се Следат Сертификат

Troemner 9080T 50lb Леано Железо Класа F Зафат-се Справи со Калибрација на Маса, може да се Следат Сертификат

DEN 6075.12

Количина на стоки
Достапно

Тип на производ : леано железо weight.Class : Класа Ф. Маса (кг) : 50. Сертификати : NIST.Количина/ea : 1. Леано железо канџите се справи со тежина поголема од 5 кг/10 lb се легални за трговија, што значи нивниот дизајн е прифатлива за користење во проверка на мерење уреди каде цената на објектот се купени се заснова на нејзината тежина.Леано железо канџите се справи со тегови примарно се користи за да се Тестираат комерцијални уреди за мерење од страна на државните и локалните тегови и мерки на службени лица, уред монтери, и услуга техничари.Леано железо канџите се справи со тегови може да се користи за да се Тестираат повеќето точноста Класа III скали, сите скали од Класа III или II II, и скали не се означени со Класата designation.Class С е исто така прифатлива за користење во утврдувањето скали, кои имаат 0.1 проценти точност и пониски.Прифатливи за употреба проверка и скали, кои имаат ±0.1 проценти точност или долна боја кодирање - сребро за avoirdupois.

Карактеристики на понудата

Слични понуди