.

.

Жаргон Директни TR-6C Глобалната 6 Јазик Преведувач

Жаргон Директни TR-6C Глобалната 6 Јазик Преведувач

DEN 3096.00

Количина на стоки
Достапно

Се преведува на 30.000 зборови во 6 јазици.Преведува 720 заеднички фрази во 6 јазици.Јазици вклучуваат англиски, германски, француски, шпански, француски и холандски jазик.Еден допир јазик икони ви овозможи да ги промените јазици брзо.Qwerty-стил на тастатурата во текот на еден допир екран. 6 Јазик Преведувач.

Карактеристики на понудата

Слични понуди