.

.

#8 x 1/2 Само-за Дупчење Завртки/Плоштад/Пан Глава / 18-8 Нерѓосувачки Челик / #2 Ударна Точка (Картон: 5,000 парчиња)

8 x 1/2 Само-за Дупчење Завртки/Плоштад/Пан Глава / 18-8 Нерѓосувачки Челик / 2 Ударна Точка (Картон: 5,000 парчиња)

DEN 21815.76

Количина на стоки
Достапно

Пан плоштадот на Одморите.Само Дупчење Завртки.Произведен да ASME B18.6.3 (Глави) & SAE J78 димензии. 18-8 Нерѓосувачки Челик.Авто-Дупчење Завртки, #8 x 1/2" Само-за Дупчење Завртки / Плоштад / Пан Глава / 18-8 Нерѓосувачки Челик / #2 Ударна Точка.

Карактеристики на понудата

Слични понуди