.

.

Siemens 3RT10 26-1BF40 Моторни Контактор, 3 Столбови, Завртка Терминали, S0 Големината на Рамката, 110V DC Напон Серпентина

Siemens 3RT10 26-1BF40 Моторни Контактор, 3 Столбови, Завртка Терминали, S0 Големината на Рамката, 110V DC Напон Серпентина

DEN 3898.56

Количина на стоки
Достапно

Моторни контактор, големина S0. 3 моќ столбови, 110 VDC серпентина напон.Завртка тип-терминали.УЛ Наведени и АДС уверение за обезбедување на квалитетот.Siemens произведува електронски производи за автоматизација на зграда, индустриски дискови, осветлување, енергија генерација, медицинска опрема, и железнички превоз.Компанијата, основана во 1847 и со седиште во Германија, ги исполнува Меѓународните Стандарди Организација (ISO) стандарди 14001, 9001 и ТС 16949.

Карактеристики на понудата

Слични понуди