.

.

Siemens 14IUH320A Тешки Моторни Стартер, Не-Обратен, Цврста Состојба Преоптоварување, Auto/Manual Ресетирање, NEMA 12 Куќиште, 3 Фаза, 3 Пол, Големина 3 1/2, 50 до 200A Преоптоварување, 120 до

Siemens 14IUH320A Тешки Моторни Стартер, Не-Обратен, Цврста Состојба Преоптоварување, Auto/Manual Ресетирање, NEMA 12 Куќиште, 3

DEN 1320.00

Количина на стоки
Достапно

Солиден Индустриски Дизајн со Големи Сребрени Кадмиум Контакти.Цврста Состојба Заштита од Преоптоварување (Избор на Патување Класа 5, 10, 20 или 30 години).Dual Напон, Двојна Фреквенција Калеми (50/60 Hz).Гравитацијата Осипување за дополнителна Сигурност.УЛ Наведени, АДС Уверение.Siemens Класа 14 Тешки Почеток Наменети за целата линија, почнувајќи од слободен фаза и polyphaser мотори.Сите Siemens Тешки контроли во согласност со важечките NEMA и УЛ тестови.NEMA почеток се идеални за апликации кои бараат стабилност и издржливост.Типични апликации вклучуваат употреба со машина алатки, климатизација опрема, материјал, опрема за ракување, компресори, дигалки и разни производство и индустриска опрема, како и во тешки автомобилската апликации. 14 IUH320 A : Не-обратен motor starter, Големина 3 1/2, Три фаза полн напон, Цврст-држава преоптоварување реле, засилувач спектар 50-200 A, 110 120/220 240 VAC 60 HZ калем, Не-комбинација тип, Комплет тип 12, Прашина/капе доказ за затворен простор, Стандардна ширина куќиште ЗАБЕЛЕШКА : е само Овластен Продавач на Пазарот за овој производ Тешки почеток се наменети за целата линија, почнувајќи од слободен фаза и polyphase мотори.Овие контроли се достапни во NEMA Големини 00 преку 8. Сите Siemens Тешки контроли, вклучувајќи ја и нашата популарна Половина Големини се во согласност со важечките NEMA и УЛ тестови.Сите стартери се доставени со НЕ држи блокирам дека во врска со соодветен пилот уредот ќе се обезбеди низок напон заштита или ослободување.NEMA почеток се идеални за апликации кои бараат стабилност и издржливост.Типични апликации вклучуваат употреба со машина алатки, климатизација опрема, материјал, опрема за ракување, компресори, дигалки и разни производство и индустриска опрема, како и во тешки автомобилската апликации.Дополнително, Siemens нуди три ексклузивни Половина Големини; 13⁄4, 21⁄2 и 31⁄2. Половина Големина на почеток функција сите солиден учинок карактеристики на нашите NEMA оценет стартер големини, но се fractionally големина на повеќе тесно се совпаѓаат со вашето точно моторни оценка.Како резултат на тоа, значителни економски заштеди се направени можно без да се жртвува сигурност да очекуваме од тешки стартер.

Карактеристики на понудата

Слични понуди