.

.

Tylenol 8HR Болки во Мускулите & Болка Продолжува-Порака на Таблети - 100 кт, Пакет од 3

Tylenol 8HR Болки во Мускулите & Болка Продолжува-Порака на Таблети - 100 кт, Пакет од 3

DEN 251.28

Количина на стоки
Достапно

100-точка на Tylenol 8 Часа Болки во Мускулите & Болки Ацетаминофен Таблети за да се обезбеди привремено олеснување на мускулите, зглобовите и болки во телото и болки, и да помогне да се намали високата температура.Секој продолжен-ослободување на таблета содржи 650 mg на ацетаминофен и има две единствени слоја – првиот е брзо дејство, а вториот е долготраен – за ефективно мали болки, ситни артритисот и болката во мускулите, која работи толку тешко како што го прават.Оваа орален болка знаците медицина, помага во ублажувањето помали болки во телото и болки, па можете да ги преземат контрола на вашиот заеднички и болка во мускулите и се врати вашата ден со болка, која работи толку тешко како што го прават.Овие болка, таблети може да се користи од страна на возрасните и на децата кои се 12 години и постари и имаат одлична за безбедност на профилот кога се користи како режисер.Искуство брзо дејство, ефикасно олеснување и олеснување на мускулите, зглобовите, колено, артритис и болки во телото и болки со Tylenol, #1 докторот препорачува бренд на болка знаците.Tylenol 8 Часа Болки во Мускулите & Болка Ацетаминофен Таблети се дизајнирани да работат брзо и трае долго за ефикасно мускулите, зглобовите и телото болка.Секој продолжен-ослободување на таблета содржи 650 милиграми на ацетаминофен и има две единствени слоја – првиот е брзо дејство, а вториот е долготраен – за болка која работи толку тешко како што го прават.Оваа ефективна орална болка знаците медицина е пријател на вашиот стомак, но тешко на телото болка за олеснување на помали болки и болки во мускулите, ситни артритис, болка, и помали болки и болки поради настинка.Направени од страна на #1 на лекарот препорачува бренд на болка знаците, тоа, исто така, работи како треска редуктор и може да се користи од страна на возрасни и деца 12 години и постари.Tylenol 8 Часа Болки во Мускулите & Болки е безбедно кога се користи како што е наведено па можете да ги преземат контролата на болката во мускулите и се врати на вашиот ден.

Карактеристики на понудата

Слични понуди