.

.

Hu-Friedy SN1379E2 137 Curette/H5 добра хигиена со цел Scaler, 9 EverEdge Рачка

Hu-Friedy SN1379E2 137 Curette/H5 добра хигиена со цел Scaler, 9 EverEdge Рачка

DEN 1137.84

Количина на стоки
Достапно

#9 Ever Edge Се Справи.Се продава во секоја од нив.Произведено во сад.Пакет Димензии : 1" L x 1" W x 1" H. Стоматолошки трговија на големо директни користи рационализација на деловните процеси да се достави до Стоматологот нивните најчесто користените материјали на дел од трошоците што се плаќаат пред.

Карактеристики на понудата

Слични понуди