.

.

OSG Екстра Долг Малку Вежба, Вежба Малку Големина 12.50 мм, Вежба Малку Точка Агол 140°, X Чистење Точка

OSG Екстра Долг Малку Вежба, Вежба Малку Големина 12.50 мм, Вежба Малку Точка Агол 140°, X Чистење Точка

DEN 732.00

Количина на стоки
Достапно

Предмет : Екстра Долг Вежба Малку.Вежба Малку Големина : 12.5 mm.Децимална Еквивалент : 0.4921. Мерење Систем : Метрички.Материјал - Обработка : Карбид.Спецификација : Предмет : Екстра Долг Вежба Bit Drill Малку Големина : 12.5 mm Decimal Еквивалент : 0.4921 Мерење Систем : Metric Material - Обработка : Carbide Finish - Обработка : Egi As Drill Малку Точка Агол : 140 Degrees Drill Малку Точка Тип : X Чистење Point Flute Тип : Spiral Number на Флејта : 2 Flute Должина : 350mm Maximum Дупчење на Длабочина : 350mm Cutting на Ветер : Право Hand Shank Тип - Обработка : Straight Shank Кол. : 14mm Shank Должина : 50mm Overall Должина : 400mm Depth : Кол.Сооднос : 30x DDrill Должина Класа : Екстра Long Coolant Фед : Coolant Through Number на Coolant Дупки : 2 Drill Малку Групирање : Individual Series : A-Drill Standards : Не Rated Drill Дијаметар Толеранција : -0.032/-0.059 mm Sheeter Вежба : No Material Одделение - Обработка : Висок Performance Primary Материјал Примена : Леано Железо, Појачани Челик, Нерѓосувачки Челик, Челик, Алат и Умре Steel Primary Материјал Примена ISO Код : H, K, M, PSecondary Материјал Примена : Алуминиум, Појачани Челик, Нерѓосувачки Челик, Titanium Secondary Материјал Примена ISO Код : H, M, N, S".

Карактеристики на понудата

Слични понуди