.

.

ИНДУСТРИСКИ MRO FRS-R-20 600VAC/300VDC 20A UNMP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO FRS-R-20 600VAC/300VDC 20A UNMP-ОЕМ

DEN 1327.20

Количина на стоки
Достапно

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).

Карактеристики на понудата

Слични понуди