.

.

(2-Pack) 3.6 V 1500mAh HGB-15AAx3 Батерии Компатибилни со Huawei Cordless Телефон HGB-2A10 HGB-2A10x3 515H ETS2022 ETS2222 ETS2252 ETS3023 ETS3125 ETS3253 ETS5623 F201 FT2260VW SU2026 BTR2260B

(2-Pack) 3.6 V 1500mAh HGB-15AAx3 Батерии Компатибилни со Huawei Cordless Телефон HGB-2A10 HGB-2A10x3 515H ETS2022 ETS2222 ETS2252

DEN 215.76

Количина на стоки
Достапно

3.6 V 1500m Ah HGB-15 AAx3 Ni-МЗ Батеријата.Компатибилна со следниве Huawei Домашниот Телефон Поврзете Модели : 515 H ETS2022 ETS2222 ETS2222+ ETS2252 ETS3023 ETS3125 ETS3125i ETS3253 ETS5623 F201 FT2260 VW SU2006 SU2026 SU2028. Го замени на оригинални Батеријата Дел Број : Huawei BTR2260 B HGB-15 AAx3 HGB-2 A10 HGB-2 A10x3. Пакет се Вклучени : 2 x Батеријата. 3.6 V 1500m Ah HGB-15 AAx3 Батеријата Компатибилен со Huawei BTR2260 B Домашниот Телефон Поврзете HGB-2 A10 HGB-2 A10x3 515 H ETS2022 ETS2222 ETS2252 ETS3023 ETS3125 ETS3253 ETS5623 F201 FT2260 VW SU2006 SU2026 SU2028 Компатибилна со следниве Huawei Домашниот Телефон Поврзете Модели : 515 H ETS2022 ETS2222 ETS2222+ ETS2252 ETS3023 ETS3125 ETS3125i ETS3253 ETS5623 F201 FT2260 VW SU2006 SU2026 SU2028 го Замени на оригинални Батеријата Дел Број : Huawei BTR2260 B HGB-15 AAx3 HGB-2 A10 HGB-2 A10x3.

Карактеристики на понудата

Слични понуди