.

.

Samsung BD-J5700 Криви Blu-ray Плеер со Wi-Fi (2015 Модел)

Samsung BD-J5700 Криви Blu-ray Плеер со Wi-Fi (2015 Модел)

DEN 1872.00

Количина на стоки
Достапно

Влезови/Излези : 1 HDMI, 1 USB, 1 Ethernet, 1 HDMI-CEC.Smart Функционалност : Wi-Fi, Опера TV Апликации.Достапни Апликации : Youtube, Netflix, Yupp ТВ, Пандора, .Звук : 2-канален Dolby True HD, DTS Опкружуваат.Влезови/Излези : 1 HDMI, 1 USB, 1 Ethernet, 1 HDMI-CEC.Smart Функционалност : Wi-Fi, Опера TV Апликации.Достапни Апликации : Youtube, Netflix, Yupp ТВ, Пандора, .Звук : 2-канален Dolby True HD, DTS Опкружуваат.AV Декодирање на Форматот : NTSC.Пак било која ТЕЛЕВИЗИЈА во Smart TV со Samsung BD-J5700 Blu-ray Плеер.Во прилог на играње на вашите омилени Blu-ray дискови во висока дефиниција, овој компактен медиуми кутија нуди целосна онлајн пристап до Веб содржини преку своите вграден Wi-Fi конекција.Плус, со DTS Опкружуваат и Dolby True HD доставување близина на студиото на квалитетот на аудио до вашиот домашен систем за забава, Samsung BD-J5700 е дизајниран да ви даде најмногу од вашиот филмови, музика, и покажува.Пак било која ТЕЛЕВИЗИЈА во Smart TV со Samsung BD-J5700 Blu-ray Плеер.Во прилог на играње на вашите омилени Blu-ray дискови во висока дефиниција, овој компактен медиуми кутија нуди целосна онлајн пристап до Веб содржини преку своите вграден Wi-Fi конекција.Плус, со DTS Опкружуваат и Dolby True HD доставување близина на студиото на квалитетот на аудио до вашиот домашен систем за забава, Samsung BD-J5700 е дизајниран да ви даде најмногу од вашиот филмови, музика, и покажува.Она што е во Кутијата?.

Карактеристики на понудата

Слични понуди