.

.

3 1/8 X 200' (20 Ролни) Економија Пакет Термички каса ПОС Приемот на Хартија се Тркалаат BPA Free ТМ-T88 Т-20 SRP-350 370 Детелина Станица Плоштадот ...

3 1/8 X 200' (20 Ролни) Економија Пакет Термички каса ПОС Приемот на Хартија се Тркалаат BPA Free ТМ-T88 Т-20 SRP-350 370 Детелина

DEN 467.76

Количина на стоки
Достапно

50 нови ролни/случај.Свежи Квалитет на Сликата & Одговорно Извори на 100% BPA Free Термички Обложена Хартија.Крајот на Ролна Предупредувачки Сигнал за да се намали Отпадот, Без Лента е Потребно.ОЕМ Одобрени - Хартија Џем Слободни.Премиум пакување, 10 ролни/пакет, вкупно 50 ролни.Содржината се намали поединечно завиткани во 10 ролни по пакет.Продавница поминат со леснотија и секогаш имаат свеж хартија во ролни!.Одговара подолу машини : Напредни ПОС Технологија APT-TP3360, Axiohm 7156, 7193, 7196, A715, A716, A756, A758, A760, A793, A794, A795, AZT 381 PD, AZT 804 R, AZT-805 W Термички Принтери, Beiyang BTP-2002 ГОДИНА-НП, Bixolon SRP-350, SRP-350 Плус, SRP-352 Плус, STP-131, Граѓанин CBM1000, CBM230, CBM231, CBM293, CTS310, CTS601, CTS651, IDP3210, IDP3310, LT380, CT-S300, Граѓанин КТ-S300 ПОС печатач, Детелина Станица, Когнитивни TPG (порано TPG) A756, A758, A760, A776, A793, A794, A795, A798, A799,B780, DH Печати 1500, Дигитални Проверете TS240/TTP, Dini Argeo PR80 Серија, EPSON ЕУ-T332, M129 A, M129 B, Epson M129 C, Epson ТМ-H2000, Epson ТМ-H5000, Epson ТМ-H5000 II, Epson ТМ-H6000, Epson ТМ-H6000 III, Epson ТМ-H6000 IV, Epson ТМ-T20 II, Epson ТМ-T70, Epson ТМ-T80, Epson ТМ-T85, Epson ТМ-T88, Epson ТМ-T90, Epson ТМ-T88 II, Epson ТМ-T88 III, Epson ТМ-T88 IV, Epson ТМ-T88 V, Epson T90 Серија, Epson TMU 6000, Подготвени за Печатење T20, Epson ТМ-T70 Printer, Epson Подготвени за Печатење T20 Printer, Epson ТМ-T88 V Приемот Печатач (M244a, M129), Fujitsu Тим ПОС DT50, Hypercom T77-Т, T77 TH, IBM 4610 T1 Suremark, IBM 4610 T12 Suremark, IBM 4610 T13 Suremark, IBM 4610 T14 Suremark, IBM Suremark TM6, IBM TM7, IBM TF6, IBM TF7, IBM 4651, IBM 4655, IBM 4659, IPC ТМ-T80 AS, Ithaca По.Pc OS 80 Серија, Ithaca 80 Плус Серија, Ithaca 181 Серија, Ithaca Серија 280 i Therm, Ithaca 9000, MICROS ТМ-T88, Micros 3700, 8700 Топлинска, NCR 7156, NCR 7158, NCR 7167, NCR 7193, NCR 7194, NCR 7197, NCR 7445-2000, NCR 7450, NCR 7452, NCR 856348,Panasonic 5000, Партнер Техника PT-6215 Сите-Во-Едно ПОС терминал, PT-6215 EB,Партнер Техника RP-320, Партнер Техника RP-500, Партнер Техника RP-600 приемот печатач, Posi Flex Аура PP7000 и PP9000 серија термички принтери, ПОС-X XR500, ПОС-X XR510 термички приемот печатач,ПОС-X XR520 термички приемот печатач,ПОС-X ЕВО Зелена термички печатач ,ПОС-X ЕВО Термички печатач, ПОС-X ЕВО Hi Speed термички печатач, ПОС-X ЕВО RP1, ПОС-X ION Термички печатач, POSBank A7, A10, A11, и многу други модели!.

Карактеристики на понудата

Слични понуди