.

.

AirCat 6' Централната Vac Орбитал Дланка Сандер 6700-6-332CV

AirCat 6' Централната Vac Орбитал Дланка Сандер 6700-6-332CV

DEN 3456.00

Количина на стоки
Достапно

Air CAT 6700-6-332 CV 6" Централна Вакуум Дланка Сандер 3/32" Орбита.Подмачкување слободен воздух моторни.Патентирана двојно запечатени моторни спречува прашина загадувањето.Патентирана "анти-вибрации" мотор дизајн намалува вибрациите ниво да 0.8 m/sec2. Напредни замолчување технологијата го намалува нивото на бучава до 75 d(Б) A. Мазна дизајн гас лост и ергономски зафат обезбеди неспоредлив удобност.AIRCAT технологијата го намалува просечниот воздух потрошувачка на 1.6 CFM.На AIRCAT линија претставува најзначаен напредок во перформансите на пневматски моќ алатки во речиси 30 години.Основана во 1998 година, нашата алатка линија има значително намалено ниво на бучава, додека задржување повеќе моќност и вртежен момент.AIRCAT, исто така, вклучува и патентирана ергономски инженерните се справи со дизајн за ублажување на стрес и замор на операторот на рацете, зглобовите и рацете.AIRCAT има патентиран одбраната ги исцрпи пригушувач технологија во повеќето алатки, што овозможува испушта воздух за да помине без развивање назад притисок, така задржување на повеќе моќ, додека значително намалување на бучавата.Подмачкување слободен воздух motor Patented двојно запечатени моторни спречува прашината contamination Patented "анти-вибрации" мотор дизајн намалува вибрациите ниво да 0.8 m/sec2 Advanced замолчување технологијата го намалува нивото на бучава до 75 d(Б) ASmooth дизајн гас лост и ергономски зафат обезбеди неспоредлив comfort AIRCAT технологијата го намалува просечниот воздух потрошувачка на 1.6 CFM.

Карактеристики на понудата

Слични понуди