.

.

Autograph Склад 421243 Тод Dunwoody Autographed Бејзбол Картичка Флорида Marlins 1998 Donruss No. 114

Autograph Склад 421243 Тод Dunwoody Autographed Бејзбол Картичка Флорида Marlins 1998 Donruss No. 114

DEN 1375.20

Количина на стоки
Достапно

Тод Dunwoody Autographed Бејзбол Картичка Флорида Marlins 1998 Donruss Бр 114 Specifications.Играч : Тод Dunwoody.Тежина : 1 кг.Задоволство Странство.Произведена со највисока оценка материјали.Овој објект доаѓа со Сертификат за Автентичност, заедно со појавување на tamperproof holograms од Autograph Складиште за гарантирање на автентичноста на овој handsigned autograph Autograph Склад удели својата репутација на секој објект што продава и автентичноста им е приоритет број еден на секој autograph е гарантирана за живот за да бидат автентични Карактеристики.Тод Dunwoody Autographed Бејзбол Картичка Флорида Marlins 1998 Donruss No114 Specifications.Играчот Тод Dunwoody.Тежина 1 lbs.

Карактеристики на понудата

Слични понуди