.

.

Furman Звук BlueBOLT CN-15MP 15A MiniPort Далечински Дуплекс Smart Штекер

Furman Звук BlueBOLT CN-15MP 15A MiniPort Далечински Дуплекс Smart Штекер

DEN 767.76

Количина на стоки
Достапно

Smart Sequencing овозможува двонасочно, безбедно sequenced моќ нагоре/надолу операции преку притискање на копчето или пак на некое копче.Екстремни Напон Исклучување (ЕВС) заштита од катастрофални под-напон (под 80 V одржлива) или во текот-напон (над 145 V одржлива) услови.Дијагностички светла обезбеди вредни информации за системот за вклучително и моќ квалитет. 15 amp максимална струја капацитет со вградени 15 amp термички коло прекинато.DIP прекинувачи и potentiometer овозможува прилагодување на поставки, како што се секвенционирање одложувања, 12 V/исклучување, и повеќе.Furman s Изведувачот Серија Mini Ports се прошири придобивките од Smart Sequencing за електроника надвор од опремата багажник, обезбедување огромна флексибилност да никаква инсталација сценарио.Единици може да бидат daisy-врзано и целосно контролирана преку Furman Smart Sequencer, наследство Furman sequencer, трети лица sequencers, преку Интернет (со BB-RS232 адаптерот и Smart Sequencer), и/или контрола и системи за автоматизација.DIP прекинувачи и potentiometer овозможува прилагодување на поставки, како што се секвенционирање одложувања, 12 V/исклучување, и повеќе.Безбедност опфаќа се предвидени за да се спречи неавторизиран персонал од мешање со DIP прекинувачи.Секвенционирање на дуплекс инициран од далечина од страна на стандард аналогни предизвикувајќи (remote terminal) или дигитален линк (Smart Sequencing од CN-1800-ТИТЕ или CN-2400 S).На CN-15 MP може да се затвори себе исклучува автоматски кога предизвикана од пожар.Furman CN-15 MP Карактеристики во Поглед Smart Sequencing овозможува двонасочно, безбедно sequenced моќ нагоре/надолу операции преку притискање на копчето или пак на некое копче.Екстремни Напон Исклучување (ЕВС) заштита од катастрофални под-напон (под 80 V одржлива) или во текот-напон (над 145 V одржлива) услови.На ЕВС функција може да биде селективно овозможено или оневозможено според изборот на корисникот.Blue BOLT Компатибилни - IP Контрола (Телнет или cloud-базирани Blue BOLT) преку Smart Sequencing (кога е поврзан за да се CN-1800-ТИТЕ/CN-2400 S со BB-RS232 Адаптер).Дијагностички светла обезбеди вредни информации за системот за вклучително и моќ квалитет.15 amp максимална струја капацитет со вградени 15 amp термички коло прекинато.DIP прекинувачи и potentiometer овозможува прилагодување на поставки, како што се секвенционирање одложувања, 12 V/исклучување, и повеќе.Безбедност опфаќа се предвидени за да се спречи неавторизиран персонал од мешање со DIP прекинувачи.

Карактеристики на понудата

Слични понуди