.

.

Ficoll 400,Polysucrose 400,Куд#26873-85-8,1000 g

Ficoll 400,Polysucrose 400,Куд26873-85-8,1000 g

DEN 268.80

Количина на стоки
Достапно

Име на производ : Polysucrose 400 1.Примена : Изолација на биолошки честички користење centrifugation техники 2. СОСТАВОТ, ИНФОРМАЦИИ ЗА СОСТОЈКИТЕ Состав : Главни состојки : polysucrose 400 CAS No. : 26873-85-8 Опасност класификација : никој Off-бел прав 3. ОПАСНОСТИ ИДЕНТИФИКАЦИЈА Итен преглед : Прав.Нема опасност ако се истури .Здравје Опасност : .Не-токсични 4. ПРВА ПОМОШ Општи МЕРКИ : Miscible со вода.Очи : Исплакнете очи со вода.Ако се јавува нервоза, seak медицински совети.Кожата контакт : Измијте со вода.Ingestion : Мијат устата темелно со вода и се пијат вода ако супстанцијата е проголтана, пијат големи количини на вода.Вдишување : Не е применливо. 5. ОГАН-БОРБА против МЕРКИТЕ за Гасење на медиумите : Користете за гасење на медиумите соодветни за околниот оган.Запаливи својства : Не е запалив.Овој производ не се присутни било пожар или експлозија опасност. 6. СЛУЧАЈНО ОСЛОБОДУВАЊЕ МЕРКИ Лични мерки на претпазливост : Носете ракавици, други заштита не е потребно Расчистување постапки : се Исчисти, загадена област треба да се мијат со сапун и вода. 7. РАКУВАЊЕ И СКЛАДИРАЊЕ Ракување мерки на претпазливост : Треба да се постапува како непознат хемиски.Складирање мерки на претпазливост : се чува во оригинален контејнер според температурата наведена во сад и во пакет insert (внеси). 8. ИЗЛОЖЕНОСТ КОНТРОЛИ, ЛИЧНА ЗАШТИТА Вентилација : Нема особено вентилација барања.Заштитни ракавици : Рака заштита се препорачува.Око за заштита : Око за заштита, вообичаено, не се потребни.Заштитна облека : Заштитна облека што не е неопходно. 9. ФИЗИЧКИ И ХЕМИСКИ СВОЈСТВА Apperance : Прав во Боја : Off-бела Solubility : Лесно miscible со вода.Spesific гравитација : p H-вредност : 5.0-7.0 10. СТАБИЛНОСТ И РЕАКТИВНОСТ Стабилност : Стабилна, а не реактивна 11. ТОКСИКОЛОШКИ ИНФОРМАЦИИ Акутни Ефекти : Никој Кожата Ефекти : Никој Око Ефекти : None.

Карактеристики на понудата

Слични понуди