.

.

Inteplast S243308n Висока Густина Може да Лагер, 24 X 33, 16Gal, 8Mic, Јасно, 50/Ролна, 20 Ролни/Картон

Inteplast S243308n Висока Густина Може да Лагер, 24 X 33, 16Gal, 8Mic, Јасно, 50/Ролна, 20 Ролни/Картон

DEN 1573.20

Количина на стоки
Достапно

Се продаваат како 1000/Картон.Перфорирани се тркалаат за лесно издавање.Направени од Формоза смола за да се обезбеди сигурност и доследност.Ѕвезда-запечатени дното дистрибуира тежина рамномерно и создава печат до осум пати посилно од самиот филм.Иновативни "clamshell" кутија со E-Z идентификација елиминира конфузија.Иновативни "clamshell" кутија со E-Z идентификација елиминира конфузија.Перфорирани се тркалаат за лесно издавање.Направени од Формоза смола за да се обезбеди сигурност и доследност.Ѕвезда-запечатени дното дистрибуира тежина рамномерно и создава печат до осум пати посилно од самиот филм.Иновативни "clamshell" кутија со E-Z идентификација елиминира confusion.ISO регистрирани објекти се осигура супериорен квалитет и конзистентност.

Карактеристики на понудата

Слични понуди