.

.

270159850707 X13550266010 Замена Трансформатор 75-Volt 208-230

270159850707 X13550266010 Замена Трансформатор 75-Volt 208-230

DEN 3216.00

Количина на стоки
Достапно

ОЕМ Компонента , А НЕ Генерички Замена. 75 VA Трансформатор.Најчесто се Наоѓаат во Различни Американски Стандард 75 VA, 208-230 V PRI, 24 V ДИК Дополнителни Информации : ОЕМ Transformer208-230 V Основно , 24 V Средно Заменува / Supersedes : TRR0825 TRR-0825 TRR00825 TRR0575 TRR-0575 TRR00575 TRR0780 TRR-0780 TRR00780 TRR1619 TRR-1619 TRR01619 TRR1820 TRR-1820 TRR01820 TRR2107 TRR-2107 TRR02107 Commonly Најде 100 е на Различни Единици Дополнителни American Standard & Trane Производи Available NOTE : Сликите се само за илустрација.Вистински објект може да варираат.

Карактеристики на понудата

Слични понуди