.

.

ОПШТИ PHLX (VISHAY) SB3H100-E3/54 SB3H100 Серија 100 V 3 Преку Дупка Висок Напон Schottky Rectifier - DO-201AD - 1400 item(s)

ОПШТИ PHLX (VISHAY) SB3H100-E3/54 SB3H100 Серија 100 V 3 Преку Дупка Висок Напон Schottky Rectifier - DO-201AD - 1400 item(s)

DEN 1936.80

Количина на стоки
Достапно

Average Output Current-Max : 3 A. Rep Pk Reverse Voltage-Max : 100 V. Не-rep Pk Forward Current-Max : 100 A. Forward Voltage : 0.8 V. Reverse Current Max : 20 µA.SB3 H100 Серија 100 V 3 Преку Дупка Висок Напон Schottky Rectifier - DO-201 AD * * * * * * * За повеќе информации погледнете на спецификација лист се наоѓа во 'Downloads' подолу на слика *****.

Карактеристики на понудата

Слични понуди