.

.

Мицубиши Материјали MVX5400X4F40 MVX Серија Indexable Тип на Вежба, Внатрешни Coolant, 2 Инсерти, 4 mm Дупка Длабочина, 54 mm Сечење Кол, 40 мм месо тело Кол.

Мицубиши Материјали MVX5400X4F40 MVX Серија Indexable Тип на Вежба, Внатрешни Coolant, 2 Инсерти, 4 mm Дупка Длабочина, 54 mm Сечење

DEN 14488.32

Количина на стоки
Достапно

Идеална комбинација на надворешниот CVD вметнете и внатрешниот PVD insert (внеси).Висока цврстина на телото која овозможи L/D=6 длабока дупка обработка. 63mm страната дијаметар. 223mm употреблива должина. 263mm испакнати должина.Мицубиши Материјали САД Corporation произведува резен алат, рок алат, електронски компоненти и материјали, и тешко материјали решенија за употреба во производни процеси низ повеќе индустрии.Компанијата, е сосема подружница на Мицубиши Материјали Корпорација, беше основана во 1984 година и има седиште во САД Фонтана Долина, CA.

Карактеристики на понудата

Слични понуди