.

.

DZI рачно изработени Дизајни DZI484041 Пеперутка Чувствува Birdhouse

DZI рачно изработени Дизајни DZI484041 Пеперутка Чувствува Birdhouse

DEN 789.84

Количина на стоки
Достапно

1.25" Отворање.За употреба од страна на Chickadees, Wrens, Titmouse, Nuthatch и Downy Woodpeckers.Дупка може да се зголеми до 1,5" да се приспособат на Дрвото Swallows и Bluebirds.Направени со одржливи извори на материјали.На birdhouse беше создадена од природно се отпорни на вода овча волна со плетенка коноп виси мозок и бамбус костур.Лесно се одликува со рендан рециклираната хартија за да се задржи формата.Отстранете кога е подготвен за употреба.Направен во Непал од страна на квалификувани занаетчии кои работат во фер трговија, производство центар.d Zi е основачки член на Фер Трговија Федерација (FTF).Birdhouse мерки 9" висок x 6" широк.Диви Woolies Волна Почувствува Birdhouse "Пеперутка" : Рачно Изработени & Фер Трговија. 1.25" Отворање.За употреба од страна на Chickadees, Wrens, Titmouse, Nuthatch и Downy Woodpeckers.Дупка може да се зголеми до 1,5" да се приспособат на Дрвото Swallows и Bluebirds.Направени со одржливи извори на материјали.На birdhouse беше создадена од природно се отпорни на вода овча волна со плетенка коноп виси мозок и бамбус костур.Лесно се одликува со рендан рециклираната хартија за да се задржи формата.Отстранете кога е подготвен за употреба.Направен во Непал од страна на квалификувани занаетчии кои работат во фер трговија, производство центар.d Zi е основачки член на Фер Трговија Федерација (FTF).Birdhouse мерки 9" висок x 6" широк.

Карактеристики на понудата

Слични понуди