.

.

Медисон M4010 Месинг Страна Монтирани Течни Ниво Плови Прекинувач, 30 VA SPST, 3/8-24 UNF, 100 psig Притисок

Медисон M4010 Месинг Страна Монтирани Течни Ниво Плови Прекинувач, 30 VA SPST, 3/8-24 UNF, 100 psig Притисок

DEN 282.96

Количина на стоки
Достапно

Страна-монтирани течни ниво прекинувач има месинг матични и Buna-N плови.Buna-N е обично погодни за употреба со ароматични јаглеводороди, разредена киселини и бази во рамките на температура опсег од -50 до 120 степени Ц Апликации вклучуваат резервоари за гориво, преноси, и хидраулични системи. 30 VA SPST еден пол, единствен фрли.CE, АДС, УЛ одобрени.Страна-монтирани течни ниво прекинувач има месинг матични и Buna-N плови.Buna-N е обично погодни за употреба со ароматични јаглеводороди, разредена киселини и бази во рамките на температура опсег од -50 до 120 степени Ц 105 степен C температура. 100 psig 6 бар притисок. 22 gallon Teflon 24" 22 литри Тефлон 600mm олово жици. 3/8-24 UNF монтирање. 0.45 Специфична тежина.Применливи за избор за нафта-врз основа на течности, како што подмачкување масло, бензин и дизел горива.Широко се користи во резервоари на моторни возила, генератори, преноси и хидраулични системи.Други се користи во подмачкување, обновување, рафинирање и гориво.

Карактеристики на понудата

Слични понуди