.

.

ИНДУСТРИСКИ MRO 505-AOD-7 СЕР. C NSNP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO 505-AOD-7 СЕР. C NSNP-ОЕМ

DEN 636.00

Количина на стоки
Достапно

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).СТАРТЕР, 120 V, СЕР.В.

Карактеристики на понудата

Слични понуди