.

.

АС ПИЛОТИ ПРИРАЧНИК: МУЛТИ МОТОР ЛЕТАЊЕ / eBUNDLE

АС ПИЛОТИ ПРИРАЧНИК: МУЛТИ МОТОР ЛЕТАЊЕ / eBUNDLE

DEN 2400.00

Количина на стоки
Достапно

АС ПИЛОТИ ПРИРАЧНИК : МУЛТИ МОТОР ЛЕТАЊЕ / e BUNDLE.Редовни и Нови.Сите aeronautical знаења потребни за да се заработи мулти-мотор оценка на вашиот пилот сертификат.Мулти-мотор летање отвора нови можности да се користат авион за лични или професионални транспорт, овозможувајќи ви да крстарење побрзо, носат повеќе патници или товар, а во повеќето случаи, летаат повисоко и во поголема удобност.Со оваа подобрена способност доаѓа зголемена комплексност во авион системи, нивните активности и перформанси, и пилот донесување на одлуки.Пилот-s Manual : Мулти-Мотор Летање опфаќа разликите помеѓу овие авиони и нивните еден мотор колеги, обезбедување на детални инструкции за системи, аеродинамика, и перформанси.Во врска со најшироко пренесен светлина близнак обука авиони, авторите ги покрие сè што е потребно за пилоти да се заработи мулти-мотор оценка користење на реални сценарија и примери.Секое поглавје детали целите и клучните термини кои се вклучени, со описи на системи поддржани со целосна боја илустрации, преглед на тоа како пилот доаѓа во допир со системите за време на авиони работење, и можни итни случаи специфични за оние системи.Преглед прашања склучи поглавја за продлабочување на разбирање и примена на материјал.Врзување заедно системи на знаења, листа протокол, и aeronautical донесувањето на одлуки што се изучуваат во оваа книга, мулти-мотор пилот можат да бидат сигурни да се постигне совладувањето на авионот.

Карактеристики на понудата

Слични понуди