.

.

5306-2RS Аголна Контакт Имајќи 30x72x30.2 Топката Лежишта

5306-2RS Аголна Контакт Имајќи 30x72x30.2 Топката Лежишта

DEN 520.80

Количина на стоки
Достапно

Предмет : 5306-2 RS Имајќи.Тип : Двоен Ред на Аголна Контакт топката имајќи.Затворачи : 2 Гумени Печати.Димензии : 30мм x 72mm x 30.2 mm/Метрички.внатрешен дијаметар : 30мм. 5306-2 RS Аголна Контакт Топката Имајќи Еден Имајќи 5306-2 RS Двоен ред на Аголна Контакт Топката Лого, секој 5306-2 RS имајќи има 2 Гумени Печати да се заштити поаѓајќи од прашина или било каква можна контаминација, 5306-2 RS имајќи е само подмачкано лого (имајќи е веќе подмачкан).5306-2 RS имајќи е направен од Хром Челик. * Предмет : 5306-2 RS Имајќи * Тип : Двоен Ред на Аголна Контакт топката имајќи * Затворачи : 2 Гумени Печати * Димензии : 30мм x 72mm x 30.2 mm/Метрички * внатрешен дијаметар : 30мм * надворешен дијаметар : 72mm * Ширина : 30.2 мм * Димензии : 30 х 72 x 30.2 мм * Количина : Еден Имајќи * Динамичко оптоварување Cr : 8,900 LBS * Статички на оптоварување Кор : 6,200 LBS.

Карактеристики на понудата

Слични понуди