.

.

Блум Inc. 20K7A11 Aventos HK-S Агол Ограничување Клипови - 75 Степен Ограничување Клип

Блум Inc. 20K7A11 Aventos HK-S Агол Ограничување Клипови - 75 Степен Ограничување Клип

DEN 100.08

Количина на стоки
Достапно

Блум Aventos ограничување клипови се за употреба со Aventos HK-S - Престој Лифт Вратата и се ограничува отворањето агол од врата до 75°.Клипот спречува вратата од впечатлива други предмети како ѕид или плафон.

Карактеристики на понудата

Слични понуди