.

.

AC/DC Напојување, 2 Засилувач, DC (Регулирани) 1.5 да 24V во 11 Чекори, AC 2V да 24V во 11 Чекори

AC/DC Напојување, 2 Засилувач, DC (Регулирани) 1.5 да 24V во 11 Чекори, AC 2V да 24V во 11 Чекори

DEN 3070.80

Количина на стоки
Достапно

DC излез 1.5 да 24 V во 11 чекори (DC Регулирани).AC излез 2 V да 24 V во 11 чекори.Заштита : DC излезна струја граница, AC влез осигурач.DC Линија Регулатива : 3%.DC Load Регулатива : 5%.AC и DC излези (DC регулирани) DC излез 1.5 да 24 V во 11 чекори AC излез 2 V да 24 V во 11 чекори за Заштита : DC излезна струја граница, AC влез осигурач DC Линија Регулатива : 3% DC Load Регулатива : 5% DC Бран Напон : 10m V Големина : 7.9(W) x 8.7(D) x 6.1(H) инчи Тежина : 24lbs.

Карактеристики на понудата

Слични понуди