.

.

Regine 1B - Остар, serrated поени, Директно совет -Tweezer - Swiss Made - Висока Прецизност Пинцети за Електроника, Биологија, Медицина, Хирургија

Regine 1B - Остар, serrated поени, Директно совет -Tweezer - Swiss Made - Висока Прецизност Пинцети за Електроника, Биологија, Медицина,

DEN 695.76

Количина на стоки
Достапно

#1 B Пинцети 120 мм - 4 3/4" - Остар, serrated поени, Директно совет -Tweezer - Swiss Made - Висока Прецизност Пинцети за Електроника, Биологија, Медицина, Хирургија.Regine Швајцарија SA прави сé што треба за производство на висока прецизност помош на пинцета.Regine Швајцарија SA производи се признаваат насекаде во светот да бидат на водечки работ на tweezer производство.Секој производ е завршена и се прегледуваат поединечно, пред да замине на фабриката.Regine Швајцарија SA инструменти се произведува само во Morbio Inferiore, што ја прави неговата производи 100% "произведени во Швајцарија".

Карактеристики на понудата

Слични понуди