.

.

Upstart Замена на Батеријата за Холмс HWF65 Овлажнител Филтер - Компатибилен со Холмс HWF65 Тип C Филтер за Воздух

Upstart Замена на Батеријата за Холмс HWF65 Овлажнител Филтер - Компатибилен со Холмс HWF65 Тип C Филтер за Воздух

DEN 191.76

Количина на стоки
Достапно

Замена Холмс HWF65 Овлажнител Филтер.Го заменува Холмс HWF65, Тип C Филтер за Воздух.Стапици Вода, Нечистотии & Растворени Цврсти Материи Пред Тие Да Станат Воздухот.За најдобри резултати, промена на филтер за воздух најмалку еднаш по сезона или повеќе често во зависност од квалитетот на воздухот и го користат.Ве молиме имајте во предвид : Ова е Up Start Компоненти бренд замена дел, не е ОЕМ производ.Овој производ не е поврзано со било ОЕМ брендови и не е покриена под никакви гаранции понудени од страна на оригиналниот производител.Никакви гаранции за овој производ се нуди исклучиво со Upstart Компоненти.Сите се споменува на бренд имиња или модел описи се направи строго да се илустрира компатибилност.Сите бренд имиња и логоа се регистрирани заштитни марки на нивните соодветни сопственици.

Карактеристики на понудата

Слични понуди