.

.

Глам и Glits Прав - Сјај Акрилик GL 2045 Расфрлани Жар

Глам и Glits Прав - Сјај Акрилик GL 2045 Расфрлани Жар

DEN 189.60

Количина на стоки
Достапно

Боја 2045 Расфрлани Жар е беж со црвена блеска на дневна светлина и свети во темница во убава портокалова боја.Глам и Glits Прав - Сјај Акрилик GL 2045 Расфрлани Жар.Глам и Glits Сјај Акрилик фосфоресцентно помине во прав за да се користи, како и со смоли, ув гелови или acrylics.Боја 2045 Расфрлани Жар е беж со црвена блеска на дневна светлина и свети во темница во убава портокалова боја.Светат во темница, Портокалова, Црвена. 1 мл.Светат во темница Глам и Glits Powder Glow Акрилик колекција нуди шарени нокти прашоци кои светат во темница!Боја 2045 Расфрлани Жар е беж со црвена блеска на дневна светлина и свети во темница во портокалова боја.Сите се подготвени да се користи за лесна апликација.Може да се користи со смола, УВ гел и акрил.1 мл пластични тегла (28 г)Собирање : Сјај Acrylic Color прикажани на екранот може да варираат sligthly од реалноста и времето на изложување на силна светлина може да влијае на степенот на phosphorescence.* Поради хигиенски причини овој објект не е exchangeable, не се враќа.

Карактеристики на понудата

Слични понуди