.

.

DANZIHAAO Спојка за CNC Моторни Вратило Спојка 3/4/5/6/8/10мм Цврсти Спојки 45 Челик Цевки (Внатрешен Дијаметар : 8x8)

DANZIHAAO Спојка за CNC Моторни Вратило Спојка 3/4/5/6/8/10мм Цврсти Спојки 45 Челик Цевки (Внатрешен Дијаметар : 8x8)

DEN 1250.40

Количина на стоки
Достапно

CNC Моторни Вилица Вратило Спојка 5mm Да 8мм.Флексибилни Цевки OD 19x25mm. 3/4/5/6/6.35/7/8/10мм.Пакувањето се Вклучени : 1pc спојка.Сите видови : D19 L25 3x3 D19 L25 3x4 D19 L25 3x5 D19 L25 3x6 D19 L25 3x6.35 D19 L25 3x8 D19 L25 4x4 D19 L25 4x5 D19 L25 4x6 D19 L25 4x6.35 D19 L25 4x8 D19 L25 4x10 D19 L25 5x5 D19 L25 5x6 D19 L25 5x6.35 D19 L25 5x8 D19 L25 5x10 D19 L25 6 X6 D19 L25 6x6.35 D19 L25 6x7 D19 L25 6x8 D19 L25 6x10 D19 L25 6.35x6.35 D19 L25 6.35x8 D19 L25 6.35x10 D19 L25 7x7 D19 L25 7x8 D19 L25 8x8 D19 L25 8x10 D19 L25 10x10.

Карактеристики на понудата

Слични понуди