.

.

Humankine Recombinant Human HGF 1000ug

Humankine Recombinant Human HGF 1000ug

DEN 988.80

Количина на стоки
Достапно

Животно-слободен Recombinant Human HGF е изразена во човечки 293 клетки и има очигледна молекуларна маса од 70 k Da.Молекуларната маса на HGF е помал во споредба со пријавените опсег за оваа cytokine изразени во NS0 клетки (70 до 80 k Da) во која се нагласува разликата во пост translational измени.HGF е произведен во серум-бесплатно, хемиски дефинирани медиуми.HGF е mesanchymally добиени протеини mitogen за зрели parenchymal hepatocyte клетки и делува како фактор на раст за широка spetrum на ткива и клетки видови.

Карактеристики на понудата

Слични понуди