.

.

Синергија Дигитални Cordless Телефон Батеријата, Работи со Vtech CS6919-16 Cordless Телефон, (Ni-МЗ, 2.4 V, 750 mAh) Ултра Hi-Капацитет, Компатибилен со AT&T BT166342, BT266342, BT183342, BT283342 Батеријата

Синергија Дигитални Cordless Телефон Батеријата, Работи со Vtech CS6919-16 Cordless Телефон, (Ni-МЗ, 2.4 V, 750 mAh) Ултра Hi-Капацитет,

DEN 186.00

Количина на стоки
Достапно

Ni-МЗ 2.4 Volt, 750 m Ah, Ултра Hi-Капацитет на Батеријата.Замена на Батеријата за Американскиот Телеком, At&t & Vtech Cordless Телефон Батерии.Направени со висок квалитет Јапонски клетки.Синергија Дигитални� е Регистрирана трговска Марка. 3 година ограничена гаранција.Синергија Дигитални Cordless Телефон Батеријата, Работи со Vtech CS6919-16 Cordless Телефон, (Ni-МЗ, 2.4 V, 750 m Ah) Ултра Hi-Капацитет, Компатибилен со AT&T BT166342, BT266342, BT183342, BT283342 Батеријата.

Карактеристики на понудата

Слични понуди