.

.

Camdiox CPRO Тенок Мулти-Слој CPL поларизирана Филтер - 16 Слој Нано Обложени СКМ за Филмот Дигитални SLR mirrorless Камера (40.5 mm)

Camdiox CPRO Тенок Мулти-Слој CPL поларизирана Филтер - 16 Слој Нано Обложени СКМ за Филмот Дигитални SLR mirrorless Камера (40.5

DEN 576.00

Количина на стоки
Достапно

Ги отстранува несаканите рефлексии со избирање на која светлосни зраци внесете ќе леќи на камерата.Ултра тенок низок профил, рамки за да помогне да се избегнат vignettine на супер широк агол леќи. 16-слој Multicoated површина се намалува леќа светкаат и ghosting предизвикани од рефлексии.Германија Schott стакло со висок квалитет на перформанси.Вода & Масло доказ на филтерот за површината.Camdiox CPRO СКМ УВ филтер ја апсорбира ув зраците кои често го прави отворено фотографии нејасен и indistinct.Camdiox CPRO СКМ CPL поларизирана филтрирање ги отстранува несаканите рефлексии со избирање на која светлосни зраци внесете ќе леќи на камерата.Camdiox CPRO СКМ ND1000 неутрален густина (НД) филтер ги намалува интензитетот на светлина, без промена на бојата.Намалување на светлината интензитетот на околу 10 запира (1000x).Camdiox CPRO Fader ND4-1000 променлива неутрален густина (НД) филтер ги намалува интензитетот на светлина, без промена на бојата.Променлива ND филтер, намалување на светлината интензитет од 2 запира (4x) до 10 запира (1000x).Широк филтер големина (2 чекори нагоре) и низок профил, рамки за да помогне да се избегнат vignetting на супер широк агол леќи.

Карактеристики на понудата

Слични понуди