.

.

Трамвај 1185 Аматерски Dual-Band Магнет Антена

Трамвај 1185 Аматерски Dual-Band Магнет Антена

DEN 676.56

Количина на стоки
Достапно

Заврши со антена, магнет & кабел.Пренесува 2 метар VHF & 70cm UHF (144-148 Mhz & 430-450 Mhz). 3" магнет планината со 12' RG-58 коаксијален кабел & COM-259 конектор.Антена unscrews од магнет со редовни 5/16"-24 тема.

Карактеристики на понудата

Слични понуди